Ötödször szervezték meg a női vállalkozók jótékonysági estjét a szombathelyi püspökvár udvarán

Hazai – 2023. szeptember 18., hétfő | 10:48

A szombathelyi székhelyű Női Vállalkozói Klub Egyesület immár ötödik alkalommal rendezte meg a White Party jótékonysági estet, melyre idén szeptember 3-án, vasárnap került sor Szombathelyen, a püspöki palota kertjében.

A civil szervezet által 2018-ban életre hívott kezdeményezés célja az, hogy az egyesület tagjai, vendégeik, családtagjaik és barátaik fehérbe öltözve töltsenek el együtt egy különleges hangulatú estét, a jótékonyság jegyében, melynek során a kultúra, a művészet és a zene is fontos szerephez juthat.

Az egyesület tagjainak döntése alapján ez évben a Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium javára gyűjtöttek adományokat. Az intézményben zajló oktató-nevelő munka szellemisége és magas színvonala inspirálta az egyesületet, hogy a maga eszközeivel támogassa az intézményt. Az esten 565 ezer forintnyi összeg folyt be erre a célra.

Az est során a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum jelenlegi és végzett diákjai, valamint Kendik Péter zongorista léptek fel.

Az jótékonysági est szervezését Székely János megyéspüspök nagy szeretettel és a helyszín újbóli felajánlásával támogatta.

Szerző: Laki Brigitta

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria