Megjelent a Brenner János Hittudományi Főiskola tanulmánykötete

Hazai – 2021. szeptember 29., szerda | 19:24

Szeptember 29-től a győri Szent László Látogatóközpont Ajándék- és Kegytárgyboltjában (9021 Győr, Káptalandomb 13.) megvásárolható a Brenner János Hittudományi Főiskola 2020/2021-es tanévről szóló tanulmánykötete „Sapienti sat” címmel.

A Hittudományi Főiskola idei tanulmánykötete igen széles spektrumot ad, amely hűen tükrözi az intézményben folyó színes, változatos tudományos munkát.

Teológiai, filozófiai, pedagógiai, egyházjogi, egyháztörténeti és egyházzenei témákban született tanulmányokat olvashatnak az érdeklődők.

A tanulmánykötet megszületésében részt vevő írók arra törekedtek, hogy szakterületüknek vagy érdeklődési körüknek egy részletét, egy lényeges, vagy számukra különösen is fontos szegletét a lehető legalaposabban és legrészletesebben bemutassák.

A győri Hittudományi Főiskola idei tanulmánykötete számos érdeklődő olvasónak lehet segítség, érdekesség vagy élvezetes olvasmány. Tudást összegző, látókört tágító és ismeretterjesztő írások gyűjteménye kíván lenni. Sokak „iránytűjévé” akar válni, egy olyan kötetté, amely messzebbre akarja vezetni olvasóit, sőt, bátorítani akarja őket újabb horizontok felfedezésére.

Forrás és kép: Győri Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria