Papi és lelkipásztori kisegítői találkozó Nagybecskereken

Kishírek – 2019. március 14., csütörtök | 16:32

Március 13-án a Nagybecskereki Egyházmegye papjai, állandó diakónusai és a lelkipásztori kisegítői találkoztak Nagybecskereken. Összejövetelük fő témája az Ariadne egyházi adminisztrációs szoftver kezelése volt.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Szentgyörgyi Árpád, a szoftver tulajdonosa és fejlesztője ismertetőjében elmondta, hogy az Ariadne adminisztrációs program már több mint egy évtizede létezik, és több mint ezer katolikus és református egyházközség használja. A programot folyamatosan fejlesztik, az igényekhez igazodva; kezelése könnyen megtanulható, és jelentősen megkönnyíti a plébániai adminisztrációs munkát.

A Nagybecskereki Egyházmegyében január elsejétől minden plébánián kötelező e program használata. Ennek megfelelően a március 13-án tartott papi, diakónusi és lelkipásztori kisegítői találkozó elsődleges célja az volt, hogy a résztvevők útmutatást kapjanak a program használatához.

A találkozó végén Német László püspök ismeretette a közeljövőben várható találkozók és egyéb események időpontjait. A program közös ebéddel zárult.

Forrás: Masa Tamás/Nagybecskereki Egyházmegye

Fotó: Elias Ohoiledwarin

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria