Pótfelvételit hirdet az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia

Hazai – 2021. július 24., szombat | 17:00

Július 31-ig várják a jelentkezéseket az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia pótfelvételijére. Még 5 fő számára van lehetőség, hogy részt vegyen a 2021 őszén induló tíz hónapos, költségmentes, bentlakásos képzésen. Határon túli magyar fiatalok jelentkezését is várják az Akadémián.

Kereszténység, értelmiségi küldetés, hazaszeretet – ezen értékek mentén működő, átfogó ismereteket és lelki elmélyülést nyújtó, tíz hónapos képzésre pótfelvételit hirdet az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia. Idén ősszel indul a harmadik évfolyam, amire 21–30 év közötti keresztény értelmiségi fiatalok jelentkezését várják az Akadémia honlapján. A program a képzés résztvevői számára teljesen költségmentes, a hallgatók tanulmányuk során teljes ellátás mellett havi ösztöndíjban is részesülnek.

A tíz hónapos program három alappillére a tíz tanulmányi modul, az oktatási egységeket megszakító tanulmányutak és a bentlakásos kollégiumi élet. A széles körű képzés a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte minden területét lefedi.

Az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Akadémián kiemelt szempont a hallgatók minőségi és korszerű képzésének biztosítása, ennek megfelelően az oktatók a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadók, neves professzorok.

A háromhetes oktatási egységeket a határon túli magyar területekre és belföldre irányuló tanulmányutak teszik még élménygazdagabbá.

Végül szintén fontos alapelve az akadémiának, hogy a közösségi lét és az együttélés jelentősen befolyásolja a tanulmányokat, a világnézeti és lelki fejlődést, ezért a képzés is bentlakásos rendszerű, szakkollégiumi formában zajlik. A piliscsabai intézmény természetközelsége tökéletesen harmonikus hátteret biztosít az elmélyült munkához.

Ahogy az elmúlt években, most is nagy szeretettel várják a határon túli magyar fiatalok jelentkezését is a képzésre.

További részletek az Akadémia honlapján olvashatók.

Bővebb információt ITT találnak az érdeklődők. Jelentkezni ITT lehetséges.

Az Akadémia Facebook-oldala ITT található.

Kapcsolat: info@szenttamasakademia.hu

Forrás és fotó: Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Akadémia

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria