Pótfelvételit hirdet a Pázmány Hittudományi Kara

Hazai – 2021. július 29., csütörtök | 17:28

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) Hittudományi Kara pótfelvételit hirdet képzéseire. A jelentkezés határideje: 2021. augusztus 20.

A különböző képzéseikről további információ és az egyes szakokat bemutató videó megtalálható a kar honlapján: https://htk.ppke.hu/felvetelizoknek, illetve https://htk.ppke.hu/kepzeseink.

A jelentkezőket várják a hittanár–nevelőtanár osztatlan mesterképzésre nappali és levelező képzési rendben, a katolikus teológus osztatlan mesterképzésre nappali és levelező képzési rendben, a katolikus közösségszervező alapképzésre nappali, illetve a katekéta–lelkipásztori alapképzésre levelező képzési rendben. Jelentkezni a kar saját jelentkezési lapjának kitöltésével lehet.

Emellett a Kánonjogi Posztgraduális Intézet is várja további hallgatók jelentkezését a katolikus kánonjogász MA-képzésre: http://www.kjpi.ppke.hu.

Hallgatóinak, köztük az újonnan felvételt nyert hallgatóknak, így a pótfelvételin sikeresen felvett diákoknak is ingyenes részvételt biztosít a kar a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényein.

Forrás és fotó: PPKE

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria