Versmondó versenyt rendeztek a csornai Rákóczi-óvodában

2019. január 30., szerda | 14:38

A csornai II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola óvodájában a hagyományokhoz híven idén is megrendezték a házi versmondó versenyt január 18-án, a magyar kultúra napjához kapcsolódóan.

A gyerekek legkedvesebb, téli tematikájú verseiket szavalták a teremtett világ szépségeiről, az állatok védelméről. Sok vidám percet szereztek társaiknak és a felnőtteknek egyaránt, bájos humorral közvetítve a műveket.

A versmondókat apró ajándékkal és oklevéllel jutalmazták az óvodapedagógusok, a legügyesebbek és a legbátrabbak külön dicséretben részesültek.

Forrás és fotó: II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola, Csorna / Győri Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
akikert-harang-nem-szolt-tiz-eve-segiti-magzatvesztoket-kovacs-ferenc-es-treer-maria
Akikért a harang nem szólt – Tíz éve segíti a magzatvesztőket Kovács Ferenc és Treer Mária

Tabukat döntöget Kovács Ferenc diakónus és felesége, Treer Mária mentálhigiénés lelkigondozó: abortuszon átesettek, valamint gyermeküket vetélés, halvaszületés miatt elvesztők számára szerveznek lelkigyakorlatokat 2009 óta. A tíz év alatt közel négyszáz szülő oszthatta meg velük fájdalmát, „amiről nem illik beszélni”.

2019. április 23., kedd
husvetvasarnapi-szentmisek-puspoki-szekhelyeken
Húsvétvasárnapi szentmisék a püspöki székhelyeken

Országszerte szentmiséken ünnepeltük április 21-én, húsvétvasárnap Urunk, Jézus Krisztus feltámadását. A püspöki székhelyek ünnepi szertartásairól adunk körképet.

2019. április 23., kedd