Versmondó versenyt rendeztek a csornai Rákóczi-óvodában

2019. január 30. szerda, 14:38

A csornai II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola óvodájában a hagyományokhoz híven idén is megrendezték a házi versmondó versenyt január 18-án, a magyar kultúra napjához kapcsolódóan.

A gyerekek legkedvesebb, téli tematikájú verseiket szavalták a teremtett világ szépségeiről, az állatok védelméről. Sok vidám percet szereztek társaiknak és a felnőtteknek egyaránt, bájos humorral közvetítve a műveket.

A versmondókat apró ajándékkal és oklevéllel jutalmazták az óvodapedagógusok, a legügyesebbek és a legbátrabbak külön dicséretben részesültek.

Forrás és fotó: II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola, Csorna / Győri Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink – olvasta már?
nemzetkozi-eucharisztikus-kongresszus-kivul-es-belul-tizenot-kerdes-es-valasz-segit-keszuletben
Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kívül és belül – Tizenöt kérdés és válasz segít a készületben

Fábry Kornélt, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) általános titkárát kérdeztük a budapesti találkozó előkészületeiről, tudnivalóiról. A kérdéseket és a válaszokat két részben adjuk közre. Az alábbiakban az első rész olvasható.

2019. február 18. hétfő
isten-tud-kozel-hozni-minket-egymashoz-uzeni-hazassag-hete
Isten tud közel hozni minket egymáshoz – üzeni a házasság hete

A hazánkban tizenkettedszer megrendezett házasság hete programsorozat záró szentmiséjére február 17-én, a budapest-belvárosi Nagyboldogasszony-főplébánia-templomban került sor. A liturgiát Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök vezette.

2019. február 18. hétfő