Zánkán kapcsolódhattak ki Szeged-Csanádi Egyházmegye családjai

Hazai – 2021. július 20., kedd | 21:01

Július második hétvégéjén, 10–11-én immár másodszor gyűltek össze az egyházmegye családjai Zánkán, az Erzsébet-tábor területén.

A Szeged-Csanádi Egyházmegye CsaládKözPontja együttműködő szervezetként 200 főt hívhatott a Balaton északi partján lévő, gyönyörűen felújított helyszínre. A jelentkezők az egyházmegye számos települését képviselték Békéscsabától Újszentivánig. A Családi Erzsébet-táborok kiemelt célja, hogy a családok minőségi időt tudjanak közösen eltölteni, és hátrahagyva az otthoni, hétköznapi problémákat, csak egymásra figyeljenek, együtt játsszanak, szórakozzanak, sportoljanak, strandoljanak, vagy ha ahhoz van kedvük, egyszerűen csak pihenjenek.

A sokszínű központi programkínálat (arcfestés, társasjáték, kézműveskedés, trambulinozás, csúszdás ugrálóvár, koncert és pattogatott kukoricás mozi) és a CsaládKözPont külön programjai között valóban a család minden tagja találhatott magának örömteli tevékenységet.

A kisebb gyerekek rögtön a regisztráció után birtokba vehették az ugrálóvárat, gyúrhattak illatos-színes egyedi vízibombát, fakanálbábokat és szögeléses fonalképet készíthettek, volt pingpong, ügyességi labdajáték, és persze az arcfestő lányokat sem kímélték. Akinek kedve volt, még cirkuszi mutatványokat is tanulhatott szakértő vezetéssel. Haditechnikai Park, Szandi-koncert; a relaxációs szobában frissítő masszázs az anyukáknak, sok család pedig a sétahajózáson is részt vett.

A teljes írás ITT olvasható.

Forrás és fotó: Szeged-Csanádi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria