Szent Erzsébet jótékonysági karitászbál rendeztek Keszthelyen

Kishírek – 2023. november 22., szerda | 11:57

November 17-én, pénteken jótékonysági bált rendeztek a keszthelyi Kis Szent Teréz-plébánián működő Kármelhegyi Boldogasszony Karitász tevékenységének támogatására. A Helikon Hotel rendezvénytermében tartott eseményen felszólaló plébánosok a közösség és a család szerepét hangsúlyozták.

Szent Erzsébetről énekelt a Vox Carmeli leánykar. A két éve működő együttes a bál névadójának életéről, csodatételeiről emlékezett meg.

A Szent Erzsébet jótékonysági karitászbál célja nemcsak az, hogy jótékonykodunk, hanem hogy együtt tudunk lenni és hálát adni Istennek, hogy tudunk valami jót tenni – mondta el a rendezvény kapcsán Mezei András plébános.

„Krisztus szeretete sürget minket” – Szent Pál apostol gondolata vezérelte a szervezőket, a Kis Szent Teréz-plébánia közösségét.

 

A keszthelyi Kis Szent Teréz-plébánián működő Kármelhegyi Boldogasszony-karitászcsoport ajándékcsomaggal, tartós élelmiszerrel, gyógyszerrel, tűzifával támogatja a rászorulókat.

Kérik, ha valaki ismer olyan személyeket, akik szükséget szenvednek, jelezzék feléjük. Azt tapasztalják, hogy sokan nem mernek kérni, még ha nagy szükségük is van rá.

Forrás és fotó: Keszthelyi TV; Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria