Adoremus különszám – Ingyenesen letölthető a Kossuth téri pápai szentmise liturgikus kiadványa

Kultúra – 2023. április 24., hétfő | 17:41

Kiadói közleményt adunk közre.

Április 30-án a Kossuth Lajos téren tartandó pápai szentmisén külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően lehet részt venni. A kapuk a hajnali óráktól nyitva lesznek, a térre legkésőbb 8.15-ig lehet belépni, a helyeket érkezési sorrendben töltik fel. Azok számára, akiknek a téren nem jutott hely, a környező utcákban biztosítanak kivetítőket, amelyeken követhetik a liturgiát.

A liturgiába való bekapcsolódást a külön erre az alkalomra megjelenő ingyenes Adoremus különszám segíti, amelyet az esemény lebonyolításában segítő önkéntesek osztanak ki a helyszínen.

A liturgikus kiadvány IDE KLIKKelve ingyenesen letölthető, illetve hétköznapokon korlátozott példányszámban elérhető az Új Ember könyvesboltban (Budapest V. kerület, Ferenciek tere 7–8. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9–18 óráig).

A liturgikus kiadvány elérhető a KAPP katolikus mobilapplikáción is, amelyet bárki letölthet a Play Áruházból (Android), valamint App Store-ból (IOS). Bővebb információ a www.kapp.hu oldalon található.

A szentmisén a zenei szolgálatot Sapszon Ferenc irányítása mellett a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Vegyeskara és az egyházmegyék egyesített kórusa látja el, közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara.

Kuzmányi István/Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria