Érettségizünk... – Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium 12. b, Nagykálló

Nézőpont – 2020. június 10., szerda | 9:03

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hozott. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

„Csak egy osztály voltunk,
Egy osztály, amelyről néhányan túl sok jót hittek,
Később sokan azt gondolták, tévedtek...
...Hitték, gondolták...
És talán senki sem tudta, kik voltunk valójában.”

Ezt a Zsigmond Istvántól származó idézetet választotta tablójára a nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium 12. b osztálya, a hat évfolyamos humán–reál tagozat maroknyi csapata.

Csak egy osztály voltunk, sok-sok szép emlékkel: a kirándulások hangulatával, az iskolai élet tengernyi izgalmával, sikerekkel és olykor kudarcokkal, barátságokkal és konfliktusokkal.

Csak egy osztály voltunk, tizenhat különleges és értékes ember, akik a gimis évek alatt erősítették magukban a hitet, tudást és emberséget.

Czírják Molli
Drotár Zsolt
Ferenczi Dániel
Győri Eszter Anna
Kiss Izabella
Kiss Máté
Kovács Fruzsina
Kozma Barbara
Nagy Lívia
Nagy Márkó
Nehéz Adrienn
Nyiri Imre
Orosi Edina
Somogyi Bianka Nikolett
Stefán Patrik
Tóth Krisztina

Osztályfőnök: Hegedüsné Stevanyik Anita

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg. A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria