Érettségizünk... – Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium 12. c, Nagykálló

Nézőpont – 2020. június 11., csütörtök | 9:06

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hozott. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

A 12. c osztály emelt szinten tanulta az informatikát és az angol nyelvet a Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban. A képzés nyelvi előkészítő évfolyammal indult, és öt év alatt a 27-ből 19 fő tett középfokú vagy felsőfokú angol nyelvvizsgát.

A nyelvtanulás mellett több tanulmányi versenyen is eredményesen szerepeltek az osztály tagjai, legyen az matematika-, informatika-, hittanverseny vagy kulturális, műveltségi vetélkedő.

Sokoldalú osztály az övék. Lelkesen vettek részt közösségi programokban, nagyon sokat tettek az iskolájukért. Diáknapok, farsangok, alapítványi bálok szervezése, kerékpárút megtisztítása vagy a kollégium 200 ágyának cseréje, zarándoklatok, iskolaújság… és még sorolhatnánk a sok-sok eseményt, melyen a diákok sokat és örömmel segítettek. Remek közösség, nagyon fognak hiányozni mindenkinek!

Balogh Dániel
Bordás Ildikó
Brinkusz Fanni
Csordás Renátó
Darai Petra
Fecskovics Gergő
Forró Ádám
Gere Balázs András
Gyányi Dominika
Hadházi Levente
Horváth Petra Judit
Koroknai Norina
Kovács József
Kozma Patrik
Kurucz László
Margitics Zsófia
Mulik Dominik János
Öhschläger Zsófia
Pénzes Fanni
Rembeczki Ádám Bence
Scholl Patrik
Sipos András
Szabó Attila
Szilágyi Vivien
Szilvási Renáta
Varga Balázs
Velicskei Gréta

Osztályfőnök:

Bácskai Éva

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg. A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria