Érettségizünk... – Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium 12. d, Nagykálló

Nézőpont – 2020. június 12., péntek | 9:02

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hozott. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

A 12.d osztály (2016–2020) általános–dráma tagozatos osztály volt a Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban. Tettre kész társaság, akik mindig kivették részüket az iskolai teendőkből, legyen az bármilyen megmozdulás, vagy iskola által szervezett program. Különböző dekorációs és iskolai versenyeken kreativitásuknak köszönhetően sikeresen szerepeltek. Versenyeken, fesztiválokon is résztvettek a drámás tanulók – ahol mindig kiemelkedően szerepeltek, díjakkal, elismerésekkel, arany minősítéssel, közönség- és különdíjakkal tértek haza. Maratonfutás, nyelvvizsga, fellépések ... semmi nem okoz akadályt számukra.

Boros Petra
Darai Hajnalka
Lancsár Viktória
Libor Péter
Nádházi Marcell
Nagy Dávid
Nagy Rudolf
Oláh Petra Márta
Páll Klára
Papp Klaudia Diána
Popovics Panna
Pucsok Fanni
Szőllősi János
Tarcsa Margit Julianna

Osztályfőnök: Pócsi Tamás

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg. A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria