Érettségizünk... – Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 12. b, Kiskunmajsa

Nézőpont – 2020. május 19., kedd | 10:31

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hoz. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

Iskolánk, a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium a dél-alföldi régió egyik hangulatos kisvárosában, Kiskunmajsán adott nekünk második otthont és vértezett fel bennünket az önálló életkezdéshez szükséges ismeretekkel, jártasságokkal. Példaadó tanáraink által nemcsak a tudásunk gazdagodott, hanem a sok színvonalas ünnepségen való részvétellel világszemléletünk is formálódott. Ma már tudjuk, mi az érték és miért érdemes küzdeni, kiállni az életben.

Bár mi még nem katolikus iskolába iratkoztunk be, végzősként mondhatjuk, hogy alaptételként tekintünk arra a keresztény szellemiségre, amely az intézmény programjait, egész nevelési munkáját áthatja. Bízunk abban, hogy azok az alapok, amelyeket az alma materben kaptunk, elkísérnek bennünket választott szakmáink, hivatásunk gyakorlása során a média, az informatika, a turisztika és a hétköznapi élet minden területén.

Köszönettel gondolunk iskolánkra, az intézmény dolgozóira, a fenntartó képviselőire, mindannyiuk munkájára Isten áldást kérjük!

(A 2019/20-as tanévben három végzős osztálya volt az intézménynek. Az osztályokat külön-külön mutatjuk be – a szerk.)

12.b

Brucki Zsanett
Borbás Réka
Cserkó Henrietta
Csókási Viktória
Fazekas Viktória
Gyuris Réka
Horváth Ruben
Kincses Attila László
Király Alexandra
Kovács Dézi
Mós Alexia
Nagy Dorián Zsolt
Pajlovics Bianka
Sipos Vanessza
Turcsány Szabolcs
Varga Dominik
Viskovics László Richárd
Vörös Patrik

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg. A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria