Érettségizünk... – Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 12. c, Kiskunmajsa

Nézőpont – 2020. május 20., szerda | 10:30

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hoz. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

Iskolánk, a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium a dél-alföldi régió egyik hangulatos kisvárosában, Kiskunmajsán adott nekünk második otthont és vértezett fel bennünket az önálló életkezdéshez szükséges ismeretekkel, jártasságokkal. Példaadó tanáraink által nem csak a tudásunk gazdagodott, hanem a sok színvonalas ünnepségen való részvétellel világszemléletünk is formálódott. Ma már tudjuk, mi az érték és miért érdemes küzdeni, kiállni az életben.

Bár mi még nem katolikus iskolába iratkoztunk be, végzősként mondhatjuk, hogy alaptételként tekintünk arra a keresztény szellemiségre, amely az intézmény programjait, egész nevelési munkáját áthatja. Bízunk abban, hogy azok az alapok, amelyeket az alma materben kaptunk elkísérnek bennünket a választott szakmáink, hivatásunk gyakorlása során a média, az informatika, a turisztika és a hétköznapi élet minden területén.

Köszönettel gondolunk iskolánkra, az intézmény dolgozóira, a fenntartó képviselőire, mindannyiuk munkájára Isten áldást kérjük!

(A 2019/20-as tanévben három végzős osztálya volt az intézménynek. Az osztályokat külön-külön mutatjuk be – a szerk.)

12.c

Bera Bence
Braun Evelin Vivien
Csáki Fanni
Dinda Dávid
Dobák Adrienn
Esses Erik
Földi Márk
Gál Patrik
Harcsa-Pintér Betti
Herczeg Nikoletta
Idul Zsombor
Kaszur Dávid
Kátai Alex György
Keresztúri Zsanett
Lehoczki Fanni
Mészáros Ákos
Miklósovics Patrik
Német Roland Nándor
Perlaki Benjámin Zsolt
Volford Lívia
Vörös Melitta

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg. A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria