Félelmeink és reményeink – Folytatódnak a pécsi egyházmegyei férfitalálkozók

Hazai – 2022. november 9., szerda | 10:38

A második évadban is nagy érdeklődésre számot tartó, férfiakat megszólító program új témaköre a férfi félelmeinek és reményeinek nagy kérdéseire keresi a választ november 10-én és 11-én a pécsi Magtár Látogatóközpontban. A szervezők a Pécsi Egyházmegye hét helyszínén életkortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül várnak minden érdeklődőt, nagy szeretettel.

A Felföldi László megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott, a férfiakat, édesapákat és nagyapákat megszólító férfitalálkozók a Pécsi Egyházmegye hét településére: Pécsre, Mohácsra, Szekszárdra, Paksra, Tamásiba, Dombóvárra és Szigetvárra látogatnak.

A 2022/23-as évadban az emberi és isteni szóról, a férfi lélek félelmeiről és reményeiről, kudarcairól és sikereiről lesz szó a találkozókon, az Egyház és a nagyvilág, illetve természetesen személyes nézőpontokon keresztül. Az első évadban megszokotthoz képest újdonság, hogy idén rövidebbek lettek az előadások, melynek tartalmát csoportosan vitatják meg a résztvevők.

A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy jó szívvel ajánlják a programot és hívják meg férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, bárkit, akiket érdekelhet a téma. Az egyes alkalmak nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni.

Részvételi szándék esetén a szervezés megkönnyítése érdekében az egyes alkalmakra ITT lehet regisztrálni.

*

A férfitalálkozók Félelmeink és reményeink című sorozatának (2022/23-as évad, második előadás-sorozat) helyszínei és időpontjai:

Pécs és környéke: november 10., csütörtök és november 11., péntek 18 óra, Magtár Látogatóközpont (7621 Pécs, Dóm tér 6.)

Mohács és környéke: november 18., péntek 18 óra, Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola tornaterme (7700 Mohács, Szabadság u. 2.)

Szekszárd és környéke: november 25., péntek 18 óra, Vármegyeháza (7100 Szekszárd, Béla király tér 1.)

Paks és környéke: december 2., péntek 18 óra, Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium (7030 Paks, Kossuth Lajos u. 13. szám alatti épülete, ebédlő)

Tamási és környéke: december 9., péntek 18 óra, Béri Balogh Ádám Gimnázium aulája (7090 Tamási, Bezerédj I. u. 1.)

Dombóvár és környéke: december 16., péntek 18 óra, Szent Imre Közösségi Ház (7200 Dombóvár, Rákóczi u. 71/a.)

Szigetvár és környéke: január 13., péntek 18 óra, szigetvári plébánia közösségi terme (7900 Szigetvár, Zrínyi tér 9.)

Forrás és fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria