Negyven nap az életért – Várják az önkénteseket Budapesten

Hazai – 2017. szeptember 12., kedd | 9:01

A magyar főváros is bekapcsolódik a legnagyobb életvédő mozgalomba: szeptember 27-től november 5-ig virrasztanak és böjtölnek a kezdeményezés magyar résztvevői Budapesten.

A világ 37 országának 636 városában böjtölő és imádkozó 750 ezer önkéntessel együtt a magyar résztvevők is békésen fohászkodnak szeptember 27-től kezdve a legsúlyosabb élet- és termékenységellenes beavatkozás, a művi terhességmegszakítás tragédiájának megszűnéséért.

Szeptember 27-től november 5-ig virrasztanak és böjtölnek a magyar önkéntesek Budapesten. Várják azokat, akik békés lelkülettel imádkoznak velük legalább egy órát a IX. kerület, Nagyvárad tér 1. alatt található Szent István-kórház és annak szülészete (Haller utca 31.) előtt.

„Negyven napon át reggel 7-től este 7 óráig fohászkodjunk együtt az általunk áldott ajándéknak tekintett magzatgyermekek életéért, az őket tehernek érző szülők életpárti döntéséért” – olvasható a felhívásban.

Arra is biztatnak, hogy imádkozzunk az egészségügy munkatársaiért, hogy a Teremtő által mindannyiunkra érvényes felelősség, de az Alaptörvény és az egészségügyi törvény által is biztosított, megkérdőjelezhetetlen joguk alapján szabad lelkiismerettel, bátran választhassák az élet kultúrájának és örömhírének szolgálatát.

A csatlakozni vágyókat arra kérik, válasszanak ki maguknak egy megfelelő időpontot, és jelentkezzenek ezen az e-mail-címen: 40napazeletert@gmail.com vagy (némi angoltudás birtokában) jegyezzék elő magukat ITT.

Forrás: Alfa Szövetség

Fotó: Pexels.com

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria