Andrea Bocelli: Örömmel énekelek a családoknak a pápa előtt Dublinban

Kitekintő – 2018. augusztus 21., kedd | 18:40

Augusztus 25-én, a Családok IX. Világtalálkozóján fellép Andrea Bocelli, a világhírű tenorista is, hogy énekével segítse a családok tanúságtételét Dublinban.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek egy ilyen nemes kezdeményezésben, ugyanakkor kiváltság is, hogy Ferenc pápa előtt énekelhetek – nyilatkozta a Vatikáni Rádiónak Andrea Bocelli. – Ez egy lehetőség számomra, hogy üzenettel lépjek fel, ám ennek az üzenetnek igaznak kell lennie. Tehát jól fel kell készülnöm, mint mindig, valamint a lehető legjobbat szeretném nyújtani. Remélem, minden rendben megy majd, és a családok szép zenei élménnyel térhetnek haza.”

A kérdésre, hogy mit vár a találkozótól, Andrea Bocelli a következőt válaszolta: „Ha a művész önmaga legjavát adja, a közönség általában szeretetével és hálájával válaszol. Őszintén remélem, hogy megkapom ezt.”

Ferenc pápa azt kéri a családoktól, hogy legyenek öröm a világ számára. A világhírű énekes azt reméli, hogy a zene is segíthet ebben a tanúságtételben. „Mindaz, amit jó szándékkal teszünk, segíthet és valóban segít is, így például az is, ha valaki énekel” – fogalmazott.

Forrás: Vatikáni Rádió

Fotó: Vatican News

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria