Andrea Bocelli: Örömmel énekelek a családoknak a pápa előtt Dublinban

2018. augusztus 21., kedd | 18:40

Augusztus 25-én, a Családok IX. Világtalálkozóján fellép Andrea Bocelli, a világhírű tenorista is, hogy énekével segítse a családok tanúságtételét Dublinban.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek egy ilyen nemes kezdeményezésben, ugyanakkor kiváltság is, hogy Ferenc pápa előtt énekelhetek – nyilatkozta a Vatikáni Rádiónak Andrea Bocelli. – Ez egy lehetőség számomra, hogy üzenettel lépjek fel, ám ennek az üzenetnek igaznak kell lennie. Tehát jól fel kell készülnöm, mint mindig, valamint a lehető legjobbat szeretném nyújtani. Remélem, minden rendben megy majd, és a családok szép zenei élménnyel térhetnek haza.”

A kérdésre, hogy mit vár a találkozótól, Andrea Bocelli a következőt válaszolta: „Ha a művész önmaga legjavát adja, a közönség általában szeretetével és hálájával válaszol. Őszintén remélem, hogy megkapom ezt.”

Ferenc pápa azt kéri a családoktól, hogy legyenek öröm a világ számára. A világhírű énekes azt reméli, hogy a zene is segíthet ebben a tanúságtételben. „Mindaz, amit jó szándékkal teszünk, segíthet és valóban segít is, így például az is, ha valaki énekel” – fogalmazott.

Forrás: Vatikáni Rádió

Fotó: Vatican News

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kitekintő
Vezető híreink – olvasta már?
hittel-multbol-jovobe-mindszenty-szobrot-avattak-petofiszallason
Hittel a múltból, a jövőbe – Mindszenty-szobrot avattak Petőfiszálláson

A Mindszenty Társaság és a Magyar Pálos Rend meghívására gyűltek össze a hercegprímás szobrának avatására, valamint a társaság alapította Mindszenty-emlékérem átadására az ünneplők Petőfiszállás-Pálosszentkúton március 23-án. Az ünnepen Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek mutatott be szentmisét.

2019. március 23., szombat
a-biblia-uzenete-napunk-gyumolcset-hozza-meg
Napunk gyümölcsét hozza meg

Nagyböjt 3. vasárnapja – Gondolatok az evangéliumhoz (Lk 13,1–9)

2019. március 23., szombat