Diákok jelentkezését várják zarándoktáborokba

Megszentelt élet – 2022. május 18., szerda | 15:52

Zarándoklat, közösség, önismeret, hit, gyaloglás, beszélgetések, belső út, ima, szabadság, kaland, játék, útonlét, találkozás, természet, hegyek és lankák, napraforgó, megosztás, hátizsák, kihívás, vidámság, határaink feszegetése, csend, öröm. 12 és 18 év közötti zarándokok jelentkezését várja nyári egyhetes zarándoktáborokba a Magyarországi Szerzetes-elöljárók Konferenciáinak Irodája.

Gyere velünk, hogy a gyönyörű természetben járva testben és lélekben felfrissülj, hogy jobban lásd, merre tart az életed, és kövesd a szívedben lévő iránytűt! Gyere velünk, hogy alaposabban megismerd magad és azt, mire vágysz, kiben bízhatsz, mi és ki az igazán fontos neked! Gyere, hogy meghalld, amit Isten csak neked akar elmondani, hogy megértsd: küldetésed van, s nem vagy egyedül az úton. Gyere velünk zarándokolni! Zarándoklat, közösség, önismeret, hit, gyaloglás, beszélgetések, belső út, ima, szabadság, kaland, játék, útonlét, találkozás, természet, hegyek és lankák, napraforgó, megosztás, hátizsák, kihívás, vidámság, határaink feszegetése, csend, öröm.

12 és 18 év közötti zarándokok jelentkezését várja nyári egyhetes zarándoktáborokba a Magyarországi Szerzetes-elöljárók Konferenciáinak Irodája.

Az utak július 9. és 15., valamint július 29. és augusztus 4. között; június 30. és július 6., illetve július 2. és 8. között; továbbá augusztus 5. és 11. között indulnak.

Információk és jelentkezés a Tihany–Pannonhalma útvonalra; a Tata–Márianosztra útvonalra; a Márianosztra–Mátraverebély-Szentkút útvonalra. Jelentkezés mindhárom útvonalra ITT.

A táborokat tapasztalt és képzett vezetők tartják. A résztvevők mindhárom útvonalon körülbelül 10–30 fős csoportban 102–112 kilométer közötti távot tesznek meg, gyönyörű természeti környezetben. A napi távok a tábor középső öt napján 14 és 26 kilométer között alakulnak, és a tábor legalább egy napján a zarándokok minden csomagjukat a hátukon viszik.

A zarándoktábornak az adott útvonalra kidolgozott napi tematikája, lelki programja és zarándokfüzete van. A beszélgetések, az imádság, a megosztások, a játékok és a napi csendszakaszok segítségével a résztvevők belső utat is járhatnak: az önismeret, a hit és az istenkapcsolat útját; olyan valós közösségi élménnyel gazdagodhatnak, ami testüket-lelküket felüdíti, hitüket megerősítheti, és személyes útkeresésükben is támpontként szolgálhat.

Jelentkezési határidő: 2022. május 20., illetve amíg szabad hely van.

A részvételi díj valamennyi tábor esetén egységesen 36 ezer forint, ami egyedül az oda- és a hazautazási költséget nem tartalmazza.

Jelentkezés és információ: https:/zarandoktabor.hu/egyeni-jelentkezes  

Forrás: Magyarországi Szerzetes-elöljárók Konferenciáinak Irodája

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria