Elindult az „Adni öröm!” tanszergyűjtő akció

Hazai – 2021. július 28., szerda | 9:00

Adománykártyák vásárlásával támogathatjuk a rászoruló gyerekek iskolakezdését a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Spar Magyarország nyári „Adni öröm!” tanszergyűjtő akciójában. A gyűjtés július 21. és szeptember 5. között zajlik országszerte az Interspar áruházakban, valamint a Spar online shopban.

Az akció során különböző tanszereket jelképező adománykártyákat vásárolhatnak, melyek összegéből a Máltai Szeretetszolgálat iskolaszereket vásárol és a tanévkezdésre eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

A jó szándékú adományozók 500 forint és 10 000 forint közötti értékű adománykártyákat vásárolhatnak az Interspar üzletekben vagy a Spar online shopban, melyekkel nehéz helyzetben élő családok gyermekeit támogathatják.

A könyvjelző alakú kártyákat öt különböző címletben adták ki, színesceruza-készletet, füzetcsomagot, teli tolltartót, rajzkészletet és teli hátizsákot ábrázolnak; a rajtuk feltüntetett összeget a pénztáraknál, illetve online vásárláskor a megrendelés véglegesítésekor lehet kifizetni.

Az „Adni Öröm!” akcióban befolyó összegből a Máltai Szeretetszolgálat tanszereket vásárol, az így elkészülő ajándékcsomagok sokgyermekes családok gyermekeinek, családok átmeneti otthonában élő iskolásoknak, árván maradt vagy nevelőszülőknél nevelkedő gyermekeknek könnyítik meg a szeptemberi iskolakezdést.

Az üzletekben zajló gyűjtés ugyanakkor vásárlók sokaságának teremt lehetőséget arra, hogy ott helyben jót cselekedjen, támogatást adjon a szükséget szenvedőknek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ily módon válik közvetítővé egy nagyon fontos találkozásban.

A gyűjtés részletei és a részt vevő áruházak listája megtalálható az adniorom.hu oldalon.

Forrás és fotó: Máltai.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria