Házas kalandtúra a szatmári egyházmegyében

Külhoni – 2021. január 22., péntek | 15:27

A Szatmári Római Katolikus Püspökség, a Házas Hétvége lelkiségi mozgalom, különböző plébániák, parókiák, a szatmári baptista és evangélikus gyülekezetek szervezésében február elején immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a szatmári egyházmegyében is a házasság hetét. A rendezvénysorozatnak mindig fontos megelőző programpontja a házas kalandtúra, melyre már jelentkezhetnek a párok.

A jelentkező párok időközönként feladatokat kapnak – a kalandtúra szervezői érdekes, kedves helyzetek elé állítják őket, a résztvevők így haladnak előre a játékban. A bekapcsolódók január 21. és február 15. között három feladatot teljesíthetnek, mindegyiket elektronikus levélben kapják meg. Amint az egyiket elvégezték, egy visszajelzést vagy fotót kell küldeniük a hazassaghete.sm@gmail.com e-mail-címre, és ezt követően kapják meg a következő feladatot.

Akik kedvet kaptak a kalandtúrához, már most jelentkezhetnek az ITT megnyíló űrlapon.

Minden feladatot teljesítve, a közösen eltöltött idő élménye mellett nyereményekkel is gazdagodhatnak a párok. Azok között, akik minden próbát teljesítettek, egy gyertyafényes vacsorát sorsolnak ki a szervezők.

Forrás és fotó: Szatmári Római Katolikus Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria