Kalandtúrára hívják a házaspárokat a Szatmári Egyházmegyében

Külhoni – 2015. január 12., hétfő | 9:05

A házasság hete keretében rendezi meg ismét a Szatmári Római Katolikus Püspökség család munkacsoportja és a Házas Hétvége Mozgalom helyi közössége a tavaly már sikert aratott házas kalandtúrát – írja a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye honlapja.

A vállalkozó szellemű házaspároknak csaknem egy hónapon keresztül, január 15. és február 13. között különböző „próbákat” kell kiállniuk, olykor játékos feladatokat kell teljesíteniük. Mindegyik kapcsolódik a házasság, a házas élet szépségeihez, örömeihez, de megvalósításuk olykor bátorságot – és mindig szeretetet igényel.

A kalandtúrára jelentkezők jó néhány felejthetetlen percet tölthetnek házastársukkal, ráadásul gyertyafényes vacsorát vagy kedvezményes családi fürdőbelépőt  is nyerhetnek. Akik ugyanis kiállják az egyszerű, hétköznapokba illeszthető, egyénileg szabadon ütemezhető „próbákat”, sorsoláson vesznek részt. A jelentkezés regisztrációval történik, ezen a linken.

A szervezők remélik, hogy ismét sok házaspár jelentkezik a játékra, de az idei évtől jegyesek, együtt járó párok is részt vehetnek a programon.

Fotó: Szatmariegyhazmegye.ro

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria