Még egy nap Jézussal – Már lehet jelentkezni az idei Forráspontra

Hazai – 2019. május 20., hétfő | 17:48

Már lehet jelentkezni a „Forráspont” ifjúsági eucharisztikus napra, melyet szeptember 21-én tartanak a budapesti BOK Csarnokban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Általános Titkársága „Forráspont – Még egy nap Jézussal” címmel ifjúsági eucharisztikus napra hívja a fiatalokat szeptember 21-én, szombaton a budapesti BOK Csarnokba.

Mi a Forráspont? Találkozási lehetőség Jézussal, aki velünk maradt az Oltáriszentségben. Lesz zenés dicsőítés, tanítás, tanúságtételek, pódiumbeszélgetés, szentmise Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspökkel, valamint szentségimádás.

A programra elsősorban a 15 és 30 év közötti fiatalokat hívják és várják. A találkozó vendége lesz Cristina nővér, az olasz The Voice tehetségkutató műsor győztese; Kovács András Péter humorista, író; Papp Miklós görögkatolikus pap; Pulay Eszter aerobikedző; Dánielfy Gergely énekes, valamint Fábry Kornél, a NEK főtitkára.

Időpont: 2019. szeptember 21., szombat, 14-től 20 óráig

Helyszín: BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Kapunyitás: 13 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes, a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött, amit ITT lehet megtenni.

Forrás és fotó: NEK Titkárság

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria