Néhány kattintással a rászorulókért

Hazai – 2014. december 10., szerda | 17:59

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Gyermelyi Zrt. közös jótékonysági akciójában egy apró gesztussal most minden olvasó örömet szerezhet azoknak, akiknek az év utolsó hónapja nem csak az ünneplésről szól – tájékoztat a Máltai.hu.


Aki december 18-ig belép a Gyermelyi Facebook-oldalán található Tészta Ünnep alkalmazásba, néhány pillanat alatt segíthet, hogy valakinek meleg étel kerüljön az asztalára a hideg téli napokon. Nincs más teendő, mint felrakni egy tetszőlegesen választott tésztadíszt a Gyermelyi virtuális fenyőfájára, és ezzel rögtön hozzájárulhatunk egy újabb tésztacsomag eljuttatásához a rászorulóknak. A hetek előrehaladtával annak is tanúi lehetünk, ahogy a közösség erejével a csupasz fenyőből gyönyörűen feldíszített karácsonyfa válik.


Ami nekünk csak pár kattintásba kerül, az valakinek a meleg ételt jelenti! A szervezők ezért is bíznak abban, hogy a kampány végére minél több segítőt jelképező dísz jelenik meg a Tészta Ünnep karácsonyfáján, és így rengeteg tésztacsomagot juttathatnak majd el a hátrányos helyzetű embereknek.

Fotó: Máltai.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria