Nyílt napokat szervez az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

Hazai – 2023. december 5., kedd | 6:42

December 5-én és 6-án az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) egri és jászberényi épülete is megnyitja kapuit leendő hallgatói előtt, így az érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az intézmény falai között személyesen, testközelből tapasztalják meg, mi várhat rájuk sikeres felvételi esetén.

Az intézmény egész napos programmal készül a továbbtanulni vágyóknak, akik többek között a képzési kínálattal, a felvételi eljárás menetével is megismerkedhetnek, de a diákéletet meghatározó programokba is betekintés nyerhetnek.

Egerben az Eszterházy tér 1. szám alatt december 5-én, kedden reggel 8 órától egészen délután 13.30-ig készülnek különböző programokkal az érdeklődőknek. Felvételi tájékoztatók, nyílt órák, kollégiumi körséta és a képzési kínálathoz kapcsolódó bemutatók segítenek megtapasztalni, miért is érdemes az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen tanulni.

A jászberényi campus december 6-án nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A pontos program ITT tekinthető meg.

Aki lemaradt volna a novemberi online vagy a decemberi jelenléti nyílt napról, annak még januárban lesz lehetősége ezt pótolni.

2024. január 23-án Egerben, 24-én pedig Jászberényben lehet személyesen találkozni az egyetem oktatóival és hallgatóival.

Forrás és fotó: EKKE

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria