Papplikáció – Grafikai tervezőversenyt hirdet a Szombathelyi Egyházmegye

Kultúra – 2019. március 4., hétfő | 12:32

Applikációgrafikai tervezőversenyt hirdetett március 1-jén a Szombathelyi Egyházmegye.

A Szombathelyi Egyházmegye fontos feladatának tekinti, hogy segítse a hívek és a papság közötti hatékony kommunikációt. A kapcsolat megteremtéséhez mobilalkalmazás kidolgozása zajlik, Papplikáció névvel.

Az alkalmazás segítségével közvetlenül kapcsolatba lehet majd lépni az egyházmegye erre kiválasztott papjaival, chatelni lehet velük, kérdéseket lehet feltenni az atyáknak. „Személyes válaszokat kapsz, hamarabb, mint gondolnád” – ígérik a fejlesztők.

Az alkalmazás grafikai hátterének és ikonjának megtervezésére az egyházmegye pályázatot hirdet.

Minden 14. életévét betöltött, kreatív, kihívásokat kedvelő fiatalt és felnőttet hívnak a pályázaton való részvételre, akik a szakmai elismerés és az egyházmegye által felajánlott 15–15 ezer forint értékű tárgynyeremény fejében vállalják a két grafikai elem megtervezését.

A pályázóknak lehetőségük van arra is, hogy csak az egyik grafikai elemet tervezzék meg, de akár mindkettőre adhatnak be terveket. A kivitelezésben megkötést az egyházmegye – sem formai, sem színvilágban – nem tesz.

A pályázatokat jpg formátumban kérik elküldeni. A háttérképet 16:9-es arányban, 1920×1080-as felbontásban, az ikont 1:1 600 dpi, 1000×1000-es felbontásban várják.

A pályázat benyújtásával a pályázó beleegyezik abba, hogy terveit a Szombathelyi Egyházmegye felhasználja az applikáció fejlesztésénél.

A tervek benyújtásának határideje: 2019. március 31.

A bírálat határideje: 2019. április 10.

A pályázatokat az alábbi e-mail-címre várják: szombathelyi.egyhazmegye@gmail.com.

A pályázat benyújtása során kérik, mindenki adja meg nevét, és olyan e-mail-címről küldje el az anyagát, amelyet gyakran használ. A levél „Tárgy” rovatában fel kell tüntetni: Papplikáció pályázat

Forrás: Szombathelyi Egyházmegye

Fotó: Pexels.com

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria