Segítőcsoport indul szerencsejáték-függőknek Budapesten

Hazai – 2023. szeptember 26., kedd | 11:17

Az ingyenesen elérhető csoportfoglalkozások a budapesti RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat szervezésében indulnak október 12-én. A csoport nyitott, előzetes regisztráció nélkül is részt lehet venni az alkalmakon.

A találkozások időpontja minden esetben csütörtökön 16 órától 17.30 között lesz, az első alkalomra október 12-én kerül sor Budapesten (1115), a Bartók Béla út 104. szám alatt.

A csoport célja, hogy segítsen a szerencsejáték-függőségben szenvedőknek a józan élet elérésében és fenntartásában. Az absztinencia nem elvárás, csak az arra való törekvés.

A csoportvezetők Heszberger Fatime klinikai szakpszichológus-jelölt és Tóth Balázs szociális munkás, családterapeuta. Várják mindazokat, akik szeretnének megszabadulni függőségüktől.

További információ és jelentkezés a 06-1/466-4455 telefonszámon, vagy a revkozossegi@caritas.org.hu e-mail-címen lehetséges.

*

A Katolikus Karitász Szenvedélybeteg-segítő Szolgálata és annak hálózata a ’90-es években jött létre a német karitász támogatásával, egyrészt prevenciós céllal, másrészt hogy segítse a szenvedélybetegséggel küzdőket, hozzátartozóikat és környezetüket.

Hazánkban több városban (Budapest, Szombathely, Székesfehérvár, Eger, Kecskemét és Szekszárd) is működik a Katolikus Karitász hálózatához tartozó (valamely egyházmegye vagy a Katolikus Karitász országos vagy egyházmegyei szervezetei által fenntartott) RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat.

Forrás: Katolikus Karitász

Fotó: Mohai Balázs/MTI

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria