Társkeresés angyali közbenjárással

Hazai – 2014. október 2., csütörtök | 17:00

A PárKatt.hu katolikus társkereső oldal előfizetési akciót hirdet a párjukat keresők védőszentje, Szent Rafael arkangyal ünnepe alkalmából: október 5-én éjfélig féléves tagság áráért egyéves tagságot adnak – tájékoztatta szerkesztőségünket Krúdy Tamás és Zsófia, a honlap fenntartói.

A társkereső honlap Bíró László családpasztorációért felelős püspök szavait választotta mottóul: „Merj álmodni! Higgy a jövődben! Isten mindenkit boldognak szeretne látni!” Alig másfél éve működik az oldal, de az üzemeltetők folyamatosan kapják a visszajelzéseket, hogy segítségével egyre több pár talál egymásra, jegyzi el egymást és házasodik össze; sőt, már az első baba is világra jött, akinek a szülei a PárKatt.hu-n ismerkedtek össze.

Az oldalon közzé is teszik azoknak a beszámolóit, akik történetüket megosztják velük. A sikerben nagy szerepe van annak, hogy akik erre a honlapra regisztrálnak, valóban életre szóló házasságot, családot, gyerekeket szeretnének.

Világszerte keresztények milliói remélnek és keresnek hívő társat, akivel nemcsak a mindennapi élet örömeit és küzdelmeit oszthatják meg, hanem azt a kalandot is, amelyet Isten felé vezető útjuk jelent. Nekik is szólnak Ferenc pápa szavai, melyeket szeptemberben mondott, amikor húsz párt esketett össze nyilvános szertartás keretében: „Bátrak vagytok, mert ma bátorság kell a házassághoz.”

A társkereséshez egyre többen veszik igénybe az internet kínálta lehetőségeket. Az Egyesült Államokban az 54 millió egyedülállónak több mint háromnegyede regisztrálta már magát valamelyik online társkereső oldalon.

Az online lehetőség mellett a PárKatt.hu sok alkalmat kínál a személyes találkozásokra is. A programok között szinte minden típusú ismerkedési lehetőség megtalálható: kirándulások, túrák, tematikus hétvégék, lelki napok, rendszeres klubdélutánok, játékos ismerkedések. Novemberben a MÉCS Közösséggel együttműködve kimondottan társkeresőknek szervezik a MÉCS Napok lelkigyakorlatot.

A kedvezményes akció részleteiről itt tájékozódhatnak.

Fotó: PárKatt.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria