Töltsük együtt az új évet régi áron! – Kedvezményes előfizetés az Új Emberre és Mértékadóra 2023-ra

Hazai – 2022. november 18., péntek | 13:15

Kiadói közleményünket olvashatják.

Szinte már közhely, hogy a nyomtatott sajtó leszállóágba került. Ez alól az Új Ember sem kivétel. A negatív tendenciákat súlyosbította – és továbbra is hat rá – mind a pandémia, mind a jelenlegi energetikai (gazdasági) válság. Az elszabadult infláció és a nyomdai alapanyag árának emelkedése miatt 2023-ban az Új Ember és az Adoremus árát is emelnünk kell.

Hogy mégis, mindezek ellenére érdemes folytatni, egy aranyfedezetünk van: a Tisztelt Olvasók.

A több mint 14 ezer Olvasónk, akik hétről hétre továbbra is megveszik a hetilapot vagy előfizetnek rá, velünk együtt hiszik és vallják, hogy ha van időszak, amikor nem mondhatunk le az írott katolikus sajtóról, annak közösségalkotó erejéről, az pont a legnehezebb időszak.

Megköszönve Olvasóink eddigi hűségét és állhatatosságát, egyúttal bízva további jelenlétükben és abban, hogy akár új társakat, barátokat is nyerhetünk, most egy hívogató, kedvezményes ajánlattal élünk.

Töltsük együtt az új évet a régi áron! Aki most előfizet egy évre az Új Emberre, a régi áron kapja meg 2023-ban is a katolikus hetilapot.

Az újság előfizetésével továbbra is ingyenesen adjuk kulturális és műsormellékletünket, a Mértékadót.

Az akció az egypéldányos előfizetésekre érvényes, amelyeket 2022. november és december hónapban rendelnek meg, akár saját, akár ajándék formájában más személy részére.

Köszönjük hűségüket!

Találkozzunk az Új Ember és a Mértékadó nyomtatott felületén keresztül is egymással 2023-ban is!

2022. november 18.

Kuzmányi István
igazgató-főszerkesztő

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria