Készüljetek fel, a támadás már megkezdődött!

Kitekintő – 2013. szeptember 6., péntek | 9:36

Egy oregoni cukrász házaspárt üzletük bezárására kényszerítettek a homoszexuális aktivisták kíméletlen fenyegetései.

Aaron and Melissa Klein 2012 januárjában nem volt hajlandó esküvői tortát készíteni egy leszbikus pár részére. A pár panaszt tett az állami Ipari és Munkaügyi Hivatalnál, és elmondta sérelmét a televíziónak és az újságoknak. Néhány nap múlva homoaktivisták halálos fenyegetéseket kezdtek küldözgetni az ötgyermekes családnak, majd számos helyi vállalkozót megfenyegettek, hogy amennyiben üzleti kapcsolatba lépnek a cukrászattal, bezáratják a boltjukat. A hivatal nyomozati eljárást kezdeményezett a családdal szemben. 

A cukrászmester elmondta: semmi baja a homoszexuálisokkal, de vallásos meggyőződése miatt családja nem vállalhat szerepet homoszexuális esküvői rendezvényeken. „Hitem szerint a házassághoz egy férfi és egy nő kell, és nem akarok olyan ünnepségnél segédkezni, ahol valaki egy életre elkötelezi magát a bűn mellett. Nem vagyok elkeseredve. Örülök, hogy az Urat szolgálom, és kiállhatok az igazság mellett.” Hozzátette: ami velük történt, a többi keresztény számára is figyelmeztetés. „Harc van, ami jó ideje készülődik. Készüljetek fel... a támadás már megkezdődött.”

A Klein házaspár mostantól otthon készít esküvői tortákat; Aaron Klein állást vállalt, hogy el tudja tartani öt gyermekét. Az eset – melyhez hasonlókról egyre több híradás érkezik – jól példázza, hogy éppen azok tolerálják legkevésbé a másságot, akik toleranciát és másságot hirdetnek - írja a FoxNews.
 
Magyar Kurír

(mk)