Idén már június közepén lezárul a jelentkezés az Ars Sacra Fesztiválra

Kultúra – 2021. május 25., kedd | 16:49

A tizenöt éves Ars Sacra Fesztivált idén a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben rendezik meg, ezért a korábbiaktól eltérően június közepére került a programok beküldési határideje. A határidőig regisztrált események az országszerte megjelenő programfüzetben is helyet kapnak.

Összesen tizenegy műfajban – határainkon innen és túlról – várják az önkéntes művészi produkciók csatlakozását. Jelentkezni az Ars Sacra Fesztivál honlapján, regisztráció és online programfeltöltés útján lehet június 15-ig.

A fesztiválon való részvétel ingyenes, így a szervezők olyan műsorokat várnak, amelyek – akár rövid ideig – ingyenesen látogathatók, illetve lehetőleg az online térben is megtekinthetők.

Lehetőség van határidőn túli feltöltésre is, ezek a rendezvények kizárólag a fesztivál honlapján jelennek meg. 

A kultúra és művészet nyelve alkalmas arra, hogy kapaszkodót nyújtson egy különösen megterhelő év után, segít a megpróbáltatások ellenére felfelé irányítani tekintetünket. Várják mindazok jelentkezését, akik újra lélekemelő közösségi eseményekkel szeretnék megtölteni a szeptemberi Ars Sacra Fesztivált.

További információért keressék a fesztivál honlapját és közösségi csatornáit!

Forrás és fotó: Ars Sacra Fesztivál

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria