A májusi zánkai táborban súlyosan megsérült kisfiú javára gyűjt a Váci Egyházmegyei Karitász

Hazai – 2022. szeptember 29., csütörtök | 18:47

A Váci Egyházmegyei Karitász adománygyűjtést szervez a súlyos balesetet szenvedett Földesi Levente javára, aki idén májusban egy osztálykirándulás során súlyos koponyasérüléssel járó balesetet szenvedett, amikor Zánkán egy focikapu felborult.

Levente jelenleg is kórházi kezelésre szorul, állapota javult, de még hosszú időt kell az egészségügyi intézményben töltenie. Szülei mindent megtesznek gyógyulása érdekében, de mivel az édesapa és édesanya is idejük nagy részében kisfiuk mellett vannak, így a mindennapi kiadások és otthonuk betegápolásra való alkalmassá tétele további gondot okoz számukra.

A baleset idején éppen lakásátalakítási munkában voltak, ami most félbeszakadt, és a család számára Levente gyógyulása, rehabilitációja mellett most az egyik legnagyobb kérdés az, miként fogják otthonukat alkalmassá tenni arra, hogyha Levente hazakerül, megfelelő körülmények várják őt. A szülők jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy a több millió forint értékű munkálatokhoz a szükséges pénzt előteremtsék, ezért a Váci Egyházmegyei Karitász adománygyűjtést kezdeményez Levente családja részére.

Az adományokat elkülönítve kezelik, ezért utaláskor a közlemény rovatban kérik feltüntetni: „Levente”. Adományozni az adomany.vaccaritas.hu oldalon keresztül lehet, vagy az alábbi adománygyűjtő számlára történő utalással: OTP Bank Zrt. 11784009-22227148

Külföldről történő utalás esetén SWIFT: HU42117840092222714800000000
IBAN: OTPVHUHB

Forrás és fotó: Váci Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria