Idén is meghirdeti licenciakurzusát a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola

Hazai – 2022. május 17., kedd | 10:25

Második évét nyitja meg szeptembertől a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola posztgraduális képzése, a licenciakurzus, amelyre augusztus 1-jéig várják a bölcsészdiplomával rendelkező érdeklődők jelentkezését.

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola mint a Pápai Keleti Intézet aggregált intézménye 2021-ben indította el új posztgraduális képzési formáját, a licenciakurzust. A teológiai és részismereti képzés keretében a keleti keresztény tudományok nemzetközi szaktekintélyeivel találkozhatnak az érdeklődők; a hallgatók az aktuális kutatási eredményeket is megismerhetik. A licenciaképzés bővebb tudást kínál azoknak, akik szeretnének teológusként specializálódni, elmélyültebb kutatásokat végezni vagy doktori fokozatot szerezni.

A képzésre felvételt nyert hallgatóink mentorálásban részesülnek, hogy az általuk kiválasztott szakterületeken (patrisztikus teológia vagy keleti liturgika vagy keleti egyháztörténelem) a leggyümölcsözőbb eredményeket érhessék el.

A licenciaképzésről és a jelentkezésről bővebb részletek ITT olvashatók, illetve az alábbi képre kattintva egy kedvcsináló kisfilm is megtekinthető:

Forrás és fotó: Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria