Kipke Tamásra emlékezik több műsorával is a Magyar Katolikus Rádió

Hazai – 2023. március 31., péntek | 20:03

Március 29-én, hosszabb ideje türelemmel viselt betegség után elhunyt Kipke Tamás író, újságíró, a Magyar Katolikus Rádió Jegyzet rovatának alapító szerzője. Az alábbi műsorokkal emlékeznek szeretett kollégájukra, barátjukra.

A Keresztény Közéleti Akadémia következő két adásában a szerkesztő, Szerdahelyi Csongor egy tíz évvel ezelőtti hosszabb beszélgetését idéz vissza:

1. rész: április 2-án 18.04-kor (ismétlés 23 órakor)
2. rész: április 9-én 18.04-kor (ismétlés 23 órakor)

A Magyar csillagok című sorozat következő adása éppen Kipke Tamás születésnapján: április 6-án jelentkezik legközelebb. Ezen a napon 11 óra 4 perctől (ismétlés 23 órakor) hallgathatják meg annak a beszélgetéssorozatnak az egyik epizódját, amelyet a Katolikus Rádió egykori kollégája, Madocsai Bea készített azzal a céllal, hogy adásról adásra a rádió erőterében dolgozó kollégákat a hallgatóknak bemutassa.

A Kép a tükörben című műsor április 8-án 9 óra 4 perctől hallgatható meg. Szikora József főszerkesztő a felvételt 2021-ben készítette, hogy bemutassa Kipke Tamás akkor kiadott Sodrásban című könyvét, amelyben a Magyar Katolikus Rádióban elhangzott jegyzetei jelentek meg.

Forrás és fotó: Magyar Katolikus Rádió

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria