Sapientia à la carte – Teológia ínyenceknek

Hazai – 2024. február 6., kedd | 16:26

A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola 2024 tavaszán is meghirdeti „à la carte” programját a teológia iránt érdeklődők számára. A felkínált választékból ki-ki maga összeállíthatja a személyre szabott egy-, két-, három- vagy akár ötfogásos menüt a meghirdetett kurzusok közül. Óvatosabbak számára kóstolót kínálnak.

A főiskola idén tavasszal is várja a vendégeket előadásaira – azon érdeklődőknek ajánlva előadásait, akik a hittudomány, a filozófia, illetve a tanárképzés társtudományainak egy adott szeletét szeretnék mélyebben tanulmányozni egy teljes féléves kurzus vagy esetleg csak egy-egy látogatási alkalom keretében.

A Sapientia-étlap alapján – érdeklődés és életritmus szerint – lehet egy-, két- vagy akár többfogásos menüt rendelni a meghirdetett nappali és/vagy esti tagozatos kurzusokból. Óvatosabbak számára kóstolót kínálnak, amelyről később menüre lehet váltani. A különböző előadások akár hétköznapi, akár szombati napokon fogyaszthatók.

Az érdeklődők tudásukat fejleszthetik többek között az alábbi témákban: bevezetés az Ószövetségbe és/vagy az Újszövetségbe; dogmatika; egyházjog; egyháztörténelem; filozófia, metafizika, vallásfilozófia; fundamentális teológia; kateketika; morálteológia; pedagógiai pszichológia, szociáletika, valláspszichológia.

Kurzuskínálat, részletes információ és a jelentkezéshez szükséges megrendelőlap ITT található. „Asztalfoglalás” (vagyis jelentkezés) ITT lehetséges.

Szeretettel várnak minden vendéget ízlése szerint, felvételi vizsga nélkül.

Az „à la carte” képzésben való részvétel feltételeiről és a meghirdetett kurzusokról bővebb információt ITTolvashatnak.

Igény esetén tájékoztatás: tanulmanyi.osztaly@sapientia.hu

Ajándékutalvány vásárlásával lehetőség nyílik rokonok, barátok, ismerősök meghívására is.

Forrás és fotó: Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria