A Veszprémi Érseki Főiskola várja a hitéleti továbbképzések iránt érdeklődőket

Hazai – 2023. július 4., kedd | 15:46

A Veszprémi Érseki Főiskola a 2023/24-es akadémiai évben is gazdag tanulmányi kínálattal várja a hitéleti szakirányú továbbképzések és kurzusok iránt érdeklődőket. A jelentkezési határidő 2023. szeptember 4.

A Veszprémi Érseki Főiskola Teológia Tanszéke közzétette a 2023-ban induló hitéleti szakirányú továbbképzéseinek listáját. Az érdeklődők a testteológia; az élethigiénia és spiritualitás; valamint az egyházi közösségszervezés, közösségfejlesztés, közösségvezetés szakokra jelentkezhetnek, 2023. szeptember 4-ig.

A képzésben való részvételhez alapképzésben szerzett végzettség szükséges hitéleti, pedagógusképzési, bölcsészettudományi vagy orvos- és egészségtudományi területen.

A főiskolán működő Teológiai Akadémia olyan érdeklődőknek is lehetőséget nyújt a továbbképzések kurzusain való részvételre, akik nem felelnek meg a bemeneti követelményeknek, vagy hallgatói jogviszony létesítése nélkül ismernék meg a színvonalas képzések tartalmát. A jelentkezők érdeklődésük szerint választhatják meg, hogy mely kurzusokon kívánnak részt venni, a teljesítésről pedig tanúsítványt állít ki az intézmény, így a kreditpontok akár a későbbiekben megkezdett szakirányú továbbképzések során is beszámíthatók.

A főiskola kéri azokat, akik érdeklődnek a Teológiai Akadémia hitéleti kurzusai iránt, legyenek szívesek kitölteni az augusztus 21-ig EZEN A LINKEN elérhető igényfelmérést.

A jelentkezés részletei és az egyes szakirányú továbbképzések tartalmáról szóló információk megtalálhatók a főiskola honlapján, kérdéseikre pedig választ kaphatnak a teologia@vhf.hu e-mail-címen.

Forrás és illusztráció: Veszprémi Érseki Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria