Élménytér – Játékos párkapcsolati időutazásra hív a Bízd Rá Magad csapata

Hazai – 2022. február 8., kedd | 18:22

Február 20-án különleges párkapcsolat-gazdagító játékot indít a Bízd Rá Magad (bizdramagad.hu) mozgalom Élménytér – ahol együtt játszunk – párkapcsolati időutazás címmel. A négy héten át tartó játékra mindazokat a magyarországi és határon túli párokat várják, akik szeretnék megerősíteni kapcsolatukat és tartós életközösségben gondolkodnak.

A játék szervezői – a Bízd Rá Magadhoz kapcsolódó szervezetekként – az Alpha Házaskurzus, a CsaládKözPont, a KétIgen Alapítvány és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodája.

A játék egy hónapos időtartama alatt négy, a múltból a jövőbe mutató feladatsoron át „utazik” a pár, melyeket minden hét vasárnapján hirdetnek meg a szervezők e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén. A regisztrált felhasználók a játék során minden szerdán „támogató üzenetet” is kapnak majd; ezek további segítséget, támpontot nyújtanak számukra az adott hét feladataihoz, azok témaköréhez kapcsolódva. (Ez lehet egy elgondolkodtató történet, egy vers, egy film, egy zeneszám, egy előadás vagy bármi más…)

Tervezett témakörök: a közös múlt élményei, örömei, erőforrásai; a közös jelen örömteli megélése, a minőségi közös idő; a pozitív kommunikáció szerepe a közös jelenben; közös jövőtervezés.

A játékba a bizdramagad.hu weboldalon történő regisztrációval lehet benevezni február 8-tól.

A játékban 18 év felett bárki részt vehet, aki párkapcsolatban él, jegyes vagy házas, vallási nézetektől függetlenül.

A játékba regisztráltak egy március 26-án 17 órától kezdődő, online (Facebookon és YouTube-on streamelt) zárórendezvényre kapnak meghívást, amelynek kiemelt előadója Pál Feri atya lesz. A legalább három feladatot teljesítő játékosok nyereménysorsoláson is részt vehetnek majd, melynek során több mint húsz értékes nyeremény talál gazdára: például két éjszakás szállodai voucherek, SPA-belépők, páros fotózás, borkóstoló, valamint további tartalmas társas programok és párkapcsolati témákhoz kapcsolódó könyvek.

A játék egyik médiapartnere a Magyar Kurír.

Forrás és fotó: Bízd Rá Magad

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria