Légy te a fánkfaló! – Farsangi versenyt hirdet a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda

Hazai – 2020. február 8., szombat | 16:50

A tihanyi Apátsági Rege Cukrászda február 22-én farsangi fánkevő versenyre várja a vállalkozó kedvűeket. Az online regisztráció már február 1-jén elkezdődött.

A délelőtt 11 órakor kezdődő versenyen a nevezőknek 10 percen belül a lehető legtöbb farsangi fánkot kell elfogyasztaniuk. Az apátsági cukrászda a fánk mellé lekvárt és vizet biztosít.

A szintidőn belül a legtöbb fánkot elfogyasztó versenyzőt kupával jutalmazzák, illetve részt vehet egy élménysütésen az Apátsági Rege Cukrászda mestercukrászával, előre egyeztetett időpontban. A verseny minden résztvevőjét oklevéllel díjjazzák.

A fánkevő versenyen legfeljebb tíz fő vehet részt. A nevezéseket online regisztrációval időrendi sorrendben fogadják el február 1-jétől az info@apatsagicukraszda.hu e-mail-címen vagy a versenykiírás oldalán, a Jelentkezés gombra kattintva.

Nevezési díj nincs. E megmérettetésen mindenki csak önkéntes elhatározásból és kizárólag saját felelősségre vehet részt; 18. életévét be nem töltött személy kizárólag szülői beleegyezéssel jelentkezhet. A jelentkezőknek tudomásul kell venniük, hogy saját felelősségre egészségügyi kockázatot vállalnak azáltal, hogy a versenyben való részvétellel rövid idő alatt nagy mennyiségű táplálék elfogyasztására vállalkoznak. 

A részvétel további feltételeiről a fánkevő verseny iránt érdeklődők ITT tájékozódhatnak.

Forrás és fotó: Apátsági Rege Cukrászda, Tihany

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria