Újra Magyarországra látogat Jim Blount, a Szeretetláng imamozgalom apostola

Hazai – 2023. február 6., hétfő | 16:53

Az Amerikai Egyesült Államokban élő Jim Blount atyát, a Szeretetláng imamozgalom világszerte ismert apostolát 2022 augusztusában Máriaremetén, a Szeretetláng Fesztiválon ismerhették meg a magyar hívek. A közeljövőben ismét hazánkba látogat: február 11-én Budapesten, 14-én Szombathelyen tart előadást.

Jim Blount exorcista, a Szeretetláng mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa az elmúlt években a kolumbiai őserdőktől Litvániáig fáradhatatlanul hirdette és terjesztette a Magyarországról induló lelkiséget, amely bűnbánatra, engesztelésre, a családok megszentelődésére és az Oltáriszentségben jelen lévő Úrral való teljes egységre hívja az embereket.

2022 augusztusában Máriaremetén, a Szeretetláng Fesztiválon ismerhették meg a magyar hívek Jim Blount atyát. Prófétikus előadásai, közbenjáró imaszolgálata, útmutatásai, bátorításai ébresztőként hatottak hazánk lelkiségi mozgalmaira és sok ezer hívőre.

Az ő hatására indult el az „Ima Magyarország békéjéért” kezdeményezés, melyet minden elsőszombaton tartanak, hazánk püspökeinek részvételével. Jim Blount atya ültette el több tízezer szívben a Szeretetláng mozgalom napi fohászának, az Úrral való egység imájának fontosságát. Szavai szerint aki vágyik rá, hogy tökéletesen az Úrban éljen, olyan védelmet nyer, amely mintegy „vakká”, tehetetlenné teszi a gonoszt.

Közelgő magyarországi látogatása során február 11-én, szombaton 15 órakor Budapesten, a Szent István-bazilikában tart előadást, melyet közbenjáró ima, majd 18 órától szentmise követ. A szentmise főcelebránsa Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök lesz. Február 14-én, kedden 17 órakor a szombathelyi székesegyházban tart előadást, melyet 18 órától szentmise követ; a főcelebráns Székely János szombathelyi megyéspüspök lesz.

Bővebb információ ITT.

Forrás és fotó: Szeretetláng.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria