Nem lehet csoda nélkül élni – Betlehemkészítő pályázatot hirdet a Szegedi Dóm Látogatóközpont

Kultúra – 2023. november 14., kedd | 10:30

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel hagyományteremtő céllal idén ismét betlehemkészítő pályázatot hirdet a Szegedi Dóm Látogatóközpont. Az elkészült alkotások leadásának határideje november 25. (szombat), 17 óra.

Mindenkinek szüksége van a mindennapokban a karácsony csodájára, a szépségre és a jóra, hiszen „nem lehet csoda nélkül élni”, ezért a szervezők családok, iskolai osztályok, plébániai csoportok, illetve egyéni jelentkezők alkotásait várják szerte az országból; a betlehemek anyaga, mérete és az elkészítésükhöz alkalmazott technika szabadon választható.

A betlehemeket személyesen vagy postai úton el lehet juttatni névvel, címmel, elérhetőséggel, néhány soros ismertetővel, valamint az online elérhető vagy személyesen a Látogatóközpontban is átvehető kitöltött jelentkezőlappal a Látogatóközpontba (6720 Szeged, Dóm tér 16.).

Az alkotások november 30-tól kiállítás keretében a nagyközönség számára is megtekinthetők lesznek a Szegedi Dóm Látogatóközpont kiállítóterében, egészen 2024. február 2-ig.

Forrás és fotó: Szegedi Dóm Látogatóközpont

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria