Csodákkal telt szívből élni – Pünkösdkor folytatódik Punya története

Kultúra – 2020. május 31., vasárnap | 8:01

Pünkösdre új fejezettel bővült A punya – Egy falat kenyér digitális képregény. A történet harmadik epizódja új értékekre, új csodákra nyit meg bennünket. A fejezethez kapcsolódó játék pedig bár az online világban kezdődik, az offline világba vezet. Versegi Beáta-Mária CB, a mese írója tájékoztat.

A Szentlélek pünkösdi ajándéka segít, hogy felfedezzük az életünkben jelen levő kisebb-nagyobb csodákat, az újrakezdések lehetőségeit, a kapcsolatok értékét, a gyógyulásokat, és annak boldogságát, amikor a kevés, amit adni tudunk, mégis bőségesnek bizonyul.

Pünkösd ünnepén annak is örvendezünk, hogy a Szentlélek által új szívet kapunk. A szívünk érző szív lesz, ami új módon képes látni a másik személyt, a világot, önmagunkat. A Punya – Egy falat kenyér digitális képregény pünkösdkor közzétett új fejezete szeretne hozzájárulni mindennek megtapasztalásához.

Fejlesztőcsapatunk a nyárra is tartogat meglepetést. Az Országos Hitoktatói Bizottsággal együttműködve módszertani továbbképzést ajánlunk hitoktatóknak, táborvezetőknek, akik a digitális képregény alapján szeretnének csoportos offline vagy online tábort szervezni.

Punya – Egy falat kenyér elérhetősége: www.punya.hu.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria