Fiatalokhoz szól a Polaris szalézi podcast

Megszentelt élet – 2023. január 26., csütörtök | 11:06

A január 8-án indult Polaris szalézi podcast Don Bosco szellemében segít eligazodni a keresztény fiataloknak az őket érintő kérdésekben, kihívásokban. Az első évad témája a nehéz kezdetek.

Az első részben Emmanuel Ilodigwe szalézi diakónus és Csókay András idegsebész osztotta meg gondolatait és tapasztalatait a misszióról. Beszélgetőtársuk Malkowski-Szlávik Adél volt.

Miként lehet értéket adni egy ismeretlen kultúrában? Milyen nehézségeket jelent? Hogyan indultak el ők ezen az úton, és milyen ajándékokban részesültek? – erről hallhatunk a szalézi podcast első adásában, melyet meg lehet hallgatni a Spotifyon, illetve megtekinthető a Polaris YouTube-csatornáján.

Emmanuel Ilodigwe SDB Nigériában született és nőtt fel, majd misszióra kapott elhívást. Erre igent mondva érkezett Magyarországra, hogy szalézi szerzetesként a fiatalokat segítsége az üdvösség felé és példát mutasson számukra.

Csókay András idegsebész Nigériában gyógyít betegeket, segítve sokak gyógyulását, életminőségének javítását. Missziója messze túlmutat a test gyógyításán, támogatást visz, ahova csak tud, közvetítve számos jóakaratú ember segítségét is.

Forrás és fotó: szaleziak.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria