Misszió a Balaton-parton – Testvérként szolgáló segítőket várnak az Erzsébet-táborokba

Hazai – 2024. február 10., szombat | 12:40

Lelki és közösségi programokat vezető, testvérként szolgáló munkatársak jelentkezését várja február 14-ig az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a nyári Erzsébet-táborokba.

Az ország legnagyobb táboroztatási programjában, az Erzsébet-táborokban a keresztény értékszemlélet alappillérként jelenik meg. A különböző vallással kapcsolatos foglalkozások, vízparti (lelki)beszélgetések, imaalkalmak lehetőséget adnak, hogy a táborokban testvérként szolgáló munkatársak Isten felé terelhessék a táborozó gyermekek figyelmét.

A jelentkezők a táborozók igényei szerint interaktív bibliai foglalkozásokat, imaalkalmakat tartanak, bekapcsolódhatnak más programokba is, de akár kötetlen beszélgetésekre is alkalmat teremthetnek. Kreativitásra a táboroztatás egész időtartama alatt szükség lehet, legyen szó foglalkozásvezetésről vagy egy bátorító személyes beszélgetésről.

Olyan fiatalok, katekéták, pedagógusok jelentkezését várják, akik szívesen táboroztatnak és vezetnek csoportokat. A feladat anyagi honoráriummal is jár, jó nyári munkalehetőség, de elsősorban fontos ifjúsági misszió, pasztorációs alkalom.

Jelentkezési határidő: 2024. február 14.

A munkakör betöltésének feltételeiről és a jelentkezés részleteiről az Erzsébet-táborok honlapján lehet tájékozódni.

Forrás és fotó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria