Új közösségeket és koordinátorképzést indít a Pure program

Hazai – 2017. szeptember 28., csütörtök | 11:35

Új ifjúsági csapatokat indít szeptemberben és októberben Budapesten és Székesfehérváron a Pure program. A korábban Pure Fashion néven ismert szervezet koordinátorképzést is tart.

A Pure egy olyan program, amelyben egyszerre van jelen az élmény, a közösség, a lelkiség és a személyiségfejlesztés. A cél, hogy a részt vevő kamasz lányok felfedezzék értékeiket és megerősödjenek bennük. A témák, melyekkel foglalkoznak a csoportokban többek között a külső-belső szépség; nőiesség; divat, stílus, egyediség; kommunikáció, etikett; szabadság, döntések, felelősségvállalás, önbecsülés, önbizalom; szerelem, párkapcsolat, hitelesség, önazonosság.

A képzésre jelentkezők havi egy szombati napon, két tanéven keresztül vesznek részt programokban. A kiemelkedő események közé tartozik az anya-lánya teaház, a lelkigyakorlatos hétvége, az apa-lánya nap és a Pure nyári tábor.

Szeretettel várnak minden 14–16 éves lányt az ősszel induló budapesti és székesfehérvári csapatokba. Jelentkezni a kapcsolat@youarecalled.hu e-mail-címen keresztül lehet. A csapatlétszámok korlátozottak, jelentkezési sorrend alapján fogadják a fiatalokat.

* * *

Az ország számos területén van lehetőség arra, hogy a Pure program során a csapatok életének aktív részese legyen valaki, akár koordinátorként (csapatvezető), akár más területen közreműködve. Szeretettel várják azokat a lelkes fiatalokat és édesanyákat, akiknek fontos a személyes istenkapcsolat, a fejlődés, a közösséghez való tartozás és nőiességük megélése.

A Pure programban egy lendületes önkéntes közösség tagjaként lehetőség van a személyes fejlődésre, tapasztalatok, élmények szerzésére és a lelki növekedésre.

Szeretettel várják az önkéntesek jelentkezését Budapesten, Győrben, Pécsett, Székesfehérváron, Szombathelyen és Veszprémben.

Jelentkezés és bővebb információ: kapcsolat@youarecalled.hu.

Forrás és fotó: Pure Program

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria