A nagymarosi találkozó esőben is várja a fiatalokat

Hazai – 2022. szeptember 30., péntek | 14:25

Október 1-jén, szombaton kerül sor a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra. A szervezők közleménye szerint a borús időjárás ellenére is megtartják a rendezvényt: a programoknak a nagymarosi templom ad otthont, amelyek a templomtéren és a Szent Márton Közösségi Házban is követhetőek lesznek.

A napok óta szakadó eső a központi programok helyszíneit feláztatta, így a szervezők minden programot tető alá, száraz helyre szerveznek át. A Kárpátaljáról érkező ferences szerzetes, Magyar Gergely OFM előadását, a közös szentségimádást, valamint a Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát által bemutatott szentmisét is a Szent Kereszt felmagasztalása-templomban tartják meg, a programok követhetőek lesznek a templomtéren, valamint a Szent Márton Közösségi Házban is. A délutáni fakultációk ugyancsak fedett helyszíneken lesznek.

Az új helyszínekről és az esetleges programváltozásokról a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó honlapján, valamint közösségimédia-felületein, a Facebookon és az Instagramon értesülhetnek az érdeklődők.

Forrás és fotó: Nagymarosi Ifjúsági Találkozó

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria